#SEIERFOR

#relationer #sundhed #miljøet #aarhus
 

Seier for et sundere Aarhus

Et af de samfundsmæssige spørgsmål, vi må stille os selv, er, hvordan vi sikrer fremtiden for vores børn, børnebørn og deres børnebørn. Radikale ændringer i den måde, vi lever på, bliver snart hverdag. Det samme sker for måden, vi behandler vores klode på, relationen mellem mennesker og globaliseringen. For alt er ikke som i de gode gamle dage. Snart findes netop de dage i en ny form. Det ville være let at læne sig tilbage og se til. Se til, imens vi bliver mere asociale, favner nationale eller globale virksomheder, alt imens vi nedbryder vores jord med overforbrug af plastik og vand.

Som et lokalt fitness alternativ til landets traditionelle fitnesskæder, vil vi sikre, at vi ikke taber til overflåden af plastik, overforbrug af vand og konventionelle madvarer. Vi vil ikke tabe til stress eller overvægt. Vi vil ikke tabe kampen om medmenneskelighed og relationen mellem hinanden.

Hos os skal du føle dig hjemme, du skal føle dig motiveret til at gøre en forskel og motiveres til at engagere dig i dine fitnessnaboer. Hos SeierFitness vil vi gøre en forskel fra i dag – for dig, for os og for fremtiden.

 

SEIER for SUNDHED

SEIER for MILJØET

SEIER for RELATIONER

SEIER for AARHUS

 

Værdier

VI VIL VÆRE AARHUS´ BEDSTE FITNESSKLUB!!

Det er store ord at bruge, men i SeierFitness sætter vi altid baren højt, uanset om det drejer sig om fitness, service, kvalitet eller træningsoplevelser.

Vi er mere end bare et fitnesscenter. Vi tror på, at vi kan gøre en stor forskel ved at være bevidste om nogle valg og gøre de ting, vi brænder for, fuldt ud.

Vi vil gøre en forskel. Ikke bare for aarhusianernes sundhed, men også for miljøet, relationer imellem medlemmer og ikke mindst Aarhus, som vi holder utrolig meget af!

Vi kæmper for sundhed, relationer, miljøet og Aarhus!

Læs mere nedenfor.