Bliv klar til Bestseller Aarhus City Halvmarathon 2019

Har du planer om at deltage i Aarhus’ største og fedeste løbefest. Den 16. juni er Aarhus vært for Bestseller Aarhus City Halvmarathon tilrettelagt af Aarhus Motion – Det event kan du blive 100 % klar til ved at deltage på vores 12 ugers løbebootcamp.

Bootcampen henvender sig til dig som allerede på nuværende tidspunkt kan løbe 5 km eller længere, men som gerne vil gennemføre enten dit første halvmarathon eller går efter at forbedre din tid eller oplevelse fra tidligere løb. Igennem forløbet vil du opnå bedre kondition, større fokus på din løbeteknik og løbestil, samt forøget styrke relateret dit løb, og du bliver hermed i stand til at indfri din målsætning i forhold til dit halvmarathon. Samtidig bliver du en del af et lille og unikt løbeteam på maks 10 deltagere, hvor vi sammen skaber fede oplevelser og har det sjovt under træningen.

Vi træner 2 gange pr. uge, hver tirsdag klokken 17:30 i Spanien (TRX lokale) og hver torsdag klokken 18:30, hvor vi løber fra Pakhusene. Der vil være fokus på både at få kilometer i løbeskoene, men også på styrke-, teknik- og koordinationstræning. Desuden får du udleveret et løbeprogram, som du kan træne efter udover bootcampen. Tidligt i forløbet foretager vi en test og en InBody scanning, hvor du får et indblik i dit individuelle udgangspunkt – disse tests og målinger laver vi igen i slutningen af forløbet, så du kan se din udvikling.

Vi starter op i uge 11 og slutter i uge 22, hvilket er nøje tilrettelagt, så du får din 14 dages nedtrapningsperiode frem mod løbet d. 16. juni (uge 24).

Prisen for de 12 uger er 2.995 kr. og inkludere følgende:

  • 24 træningssessioner
  • Løbeprogram du kan træne efter udover bootcampen
  • Før og efter Inbody scanning
  • Før og efter konditionstest
  • Bootcamp t-shirt
  • 10 % rabat på personlig træning, fysioterapi eller kostvejledning
  • Mulighed for at købe medlemskab hos Seier Fitness under bootcampen til 500 kr.