Boost dit løb!

- bliv klar til Bestseller Aarhus City Halvmarathon sammen med SeierFitness
 

Bliv klar til Bestseller Aarhus City Halvmarathon 2020

Har du planer om at deltage i Aarhus’ største og fedeste løbefest. Den 14. juni er Aarhus vært for Bestseller Aarhus City Halvmarathon tilrettelagt af Aarhus Motion – Det event kan du blive 100 % klar til ved at deltage på vores 12 ugers løbebootcamp.

For mig var bootcampen frem mod 1/2 marathon lige det motivationsboost jeg havde brug for på det tidspunkt. Blandingen af styrketræning og intervaller var rigtig god da man på den måde hurtigt kunne mærke fremskridt, både på løbedelen og på selve styrke / coretræningsdelen. Alle på holdet kom med forskelligt udgangspunkt, men træningen var bygget op så alle kunne være med. Øvelserne var alsidige og det gjorde selve den del til en leg. Det var skønt at se de andere på holdet udvikle sig og der blev skabt en skønt fællesskab med en kompetent træner, det kan absolut anbefales hvad enten man er erfaren løber eller ikke.

Bootcampen henvender sig til dig som allerede på nuværende tidspunkt kan løbe 5 km eller længere, men som gerne vil gennemføre enten dit første halvmarathon eller går efter at forbedre din tid eller oplevelse fra tidligere løb. Igennem forløbet vil du opnå bedre kondition, større fokus på din løbeteknik og løbestil, samt forøget styrke relateret dit løb, og du bliver hermed i stand til at indfri din målsætning i forhold til dit halvmarathon. Samtidig bliver du en del af et lille og unikt løbeteam på 6-10 deltagere, hvor vi sammen skaber fede oplevelser og har det sjovt under træningen.

Vi træner 2 gange pr. uge, hver mandag klokken 1800-1900 i Spanien (TRX lokale) og hver torsdag klokken 1630-1730, hvor vi løber fra enten Spanien eller Pakhusene. Der vil være fokus på både at få kilometer i løbeskoene, men også på styrke-, teknik- og koordinationstræning. Desuden får du udleveret et løbeprogram, som du kan træne efter udover bootcampen. Tidligt i forløbet foretager vi en test og en InBody scanning, hvor du får et indblik i dit individuelle udgangspunkt – disse tests og målinger laver vi igen i slutningen af forløbet, så du kan se din udvikling.

Vi starter op i uge 11 og slutter i uge 22, hvilket er nøje tilrettelagt, så du får din 14 dages nedtrapningsperiode frem mod løbet d. 14. juni (uge 24)

Prisen for de 12 uger er 2.985 kr. der betales over 3 rater á kr. 995,- (marts/april/maj)

  • 24 træningssessioner
  • Løbespecifik styrketræning hver mandag kl. 1800-1900 i Spanien
  • Løbetræning hver torsdag kl. 1630-1730 med fokus på teknik, løbestil og km i benene
  • Løbeprogram du kan træne efter udover bootcampen
  • Før og efter Inbody scanning
  • Før og efter konditionstest
  • Lukket facebookgruppe, hvor I kan dele gode oplevelser med hinanden og ekstra løbeture