Isabella West

"Jeg advokere for en stærk forbindelse til kroppen gennem nysgerrige og bevidsthedsskabende øvelser. Derigennem skabes en forbindelse mellem den kropslige funktion og den mentale forbindelse. Båndet mellem krop og sind styrkes. Med plads til udfordringer, dybe åndedrag og smil på læben!"

Kompetencer

Behandler

Personlig træner i yoga

Yogalærer

Isabella West

Hvem er jeg og hvad er min baggrund

Jeg lever for komfort, nysgerrighed, accept og bevidsthed. Desuden elsker jeg bevægelse. I stort set alle former. Det får mig til at føle styrke, balance og lykke. Særligt når jeg blidt kan skubbes mod grænsen af min komfortzone. I mine teenageår udfordrede jeg, i mange år, mig selv med kampsport. Derefter med fitness- og mobilitetstræning. De seneste 8 år har jeg interesseret mig for yoga og en mere holistisk praksis.

 

I alt, hvad jeg beskæftiger mig med, er jeg desuden en nysgerrig aspirant. Jeg har gennemført over 600 timers yogauddannelse, flere kurser i personlig træning, mere end 1.200 timer som underviser i kampsport, men jeg elsker stadig at lære. Indlæringsprocessen holder mig på tæerne og tænder min passion for selvudvikling. Hos mig er der plads til mange perspektiver og bevæggrunde for, hvad der bringer os tættere på indre lykke.

 

Hvad jeg tilbyder

  • Yoga basics (hvor målet er at kunne deltage gnidningsfrit på en bred vifte af fysiske yoga hold)
  • Yoga funktionel (hvor målet er at øge kropsbevidstheden gennem unikke øvelser)
  • Yoga mindfulness (hvor målet er at finde kontakten mellem krop og sind)
  • Yoga advanced (hvor målet er at udføre svære yoga stillinger, dykke ned i yogaens filosofi eller at dyrke intense meditationer og åndedrætsøvelser)

Uddannelser

xxx

xx