Aske Rask

“Jeg tænder på komplekse udfordringer med ambitiøse mennesker der arbejder på at få det meste ud af livet, ønsker at lave forandringer, arbejde med sig selv og udforske nervesystemet”

Kompetencer

Behandler

Holdinstruktør

Hvem er jeg og hvad er min baggrund

Jeg har udviklet NSP træning, der står for nervesystemsprogrammering, der hjælper mennesker med at performe bedre under pres og komme igennem stress og angst relateret sygdom.

Jeg arbejder holistisk og hjælper den enkelte med at forstå sammenhæng imellem arbejde og privat liv, traumer, stress, angst mm. Ved at dykke ned i nervesystemets funktioner igennem direkte fysisk træning, der kan variere fra kamp, styrke og kredsløbstræning.

Ofte er træning dog meget rolig og fysiske øvelser bliver kombineret med coaching ift. at bruge redskaberne i hverdagen, til møder på arbejde, med sine børn osv.

Som kropsterapeut laver jeg behandlinger der kan vare alt fra 30 min til 2 timer, hvor fokus er at få kroppen ned i gear, arbejde med kroppen og give en forståelse af krop, sind og psyke. Hvor NSP træningen giver direkte konkrete redskaber til at løse dagligdagens udfordringer, er terapien en dybere proces hvor fysiske skader og skavanker bliver sat i større kontekst ift. at lære sig selv bedre at kende.

Hvad jeg tilbyder

  • NSP træningsforløb over længere tid,hvor fokus enten er præstation eller sygdom (min. 10 sessioner).
  • Præstation på arbejde eller konkurrence (Typisk tradere, atleter, ledere, politi, iværksættere mm.)
  • Sygdom (stress, angst, depression, ADHD, PTSD. Jeg tager typisk meget komplekse udfordringer med fysiske, psykiske og mentale aspekter)
  • Kropsterapi – Sessioner på 30 min – 1,5 time (Den første time er som udgangspunkt 1,5 time)
  • Personlig træning og styrketrænings forløb ifm. præstation under pres (min. 10 sessioner)
  • Varigt vægttab for travle mennesker (min. 10 sessioner)

Uddannelser

Certificeret Personlig Træner v. Fitness Institute

Certificeret life coach og NLP udøver

Uddannet mentor (AMU godkendt)

Bachelor i molekylærbiologi (ernæring)

Skaber af podcasten: Mere End Vægttab

Book tid til en konsultation

Anbefalinger

“Træning med Aske er transformerende på alle planer – både fysisk, psykisk og mentalt. Gennem konkrete og direkte instruktioner og redskaber, der kan bruges alle steder i min hverdag, gør Aske fysisk træning til en livsændrende oplevelse, der berører alle dele af min tilværelse – fra måden jeg arbejder til kontakten med mine børn.

– Sanne Lauritzen