Funktionel Træning

Funktionel træning lyder som noget fra de dybeste, fysioterapeutiske klinikker, og det er da heller ikke helt ved siden af. Træningsformen har i mange år været benyttet til træning og genoptræning af patienter, men i de senere år har flere og flere fået øjnene op for de mange fordele, du får med funktionel træning. Her ruster du nemlig i højere grad kroppen til en virkelighed uden for fitnesscentrenes vægge.

Hvor styrketræning fokuserer på enkelte muskler og muskelgrupper, har funktionel træning blikket rettet mod bevægelser – og dermed flere muskelgrupper. Styrketræning i maskiner og med løsvægte er godt, hvis du vil øge muskelstyrken og muskelmassen, men der er langt fra de øvelser, du laver, og den virkelighed, du befinder dig i. Der er ikke mange af de bevægelser, der ruster dig at løfte et grædende barn, bære et møbel op ad trapperne eller indkøbene ind fra bilen.

Det forholder sig til gengæld helt anderledes med funktionel træning. Her kigger vi på dig og din tilværelse, og så tilrettelægger vi øvelserne, så du bliver bedst muligt rustet til dit eget liv. Vi arbejder intensivt med dine naturlige bevægemønstre, og vi benytter os af øvelser, hvor du både træner med redskaber og din egen kropsvægt.

Du kan forvente, at du i høj grad for styrket din core og din udholdenhed. Du vil også kunne opnå både fedtforbrænding og øget muskelmasse, og selvom træningen måske ikke ser så hård ud, er det langt fra tilfældet. Du kommer til at svede, forbrænde og øge din styrke, og du vil relativt hurtigt kunne mærke fremgang – både under træning og i din dagligdag.

I SeierFitness vil du altid opleve, at vores instruktører er dybt motiverede for at give dig de bedst mulige betingelser for at trives fysisk. Vores afsæt er naturligvis altid fagligt.