SeierFitness

Endnu mere SeierFitness

SeierFitness Aarhus – et eksklusivt træningsfællesskab

Siden marts 2012 har vi i SeierFitness tilbudt aarhusianerne et godt alternativ til upersonlige fitnesskæder og udtjente kældercentre. Vores fitnessklub ligger i Pakhusene på Aarhus Ø, i nye flotte, og rummelige lokaler, som omfavner mentaliteten i SeierFitness.

Med et medlemskab i SeierFitness bliver du medlem af en klub, hvor vi maksimalt har plads til 1.000 medlemmer. Det er vores garanti for, at din tid bliver brugt på træning og ikke kø og trængsel ved udstyret. SeierFitness er en fitness-klub og ikke et fitness-center. Vi vil gerne skelne, for vi er ikke bare et sted, der kun stiller håndvægte og løbebånd til rådighed for din træning. Det gør vi naturligvis også, men SeierFitness er meget mere end dét. SeierFitness er et sted, som du helst skal glæde dig til at bruge, hvor du kan møde ligesindede.

SeierFitness er en klub for alle, hvor du kan trives, og det er rart at komme – for så er du mere tilbøjelig til at få mest ud af dit medlemskab. Derfor er loungen altid hjertet i klubben, så du kan nyde en god kop kaffe og en sludder før eller efter din træning med vores søde personale eller dine træningskammerater. Vi vil gerne have, du ser os som din klub, og vi forsøger i SeierFitness at dyrke vores klubånd i det daglige, både med løbende fælles arrangementer, og i det daglige med masser af hold, hygge og god stemning.

For os er det vigtigt, at du altid føler dig velkommen. Inden en eventuel indmeldelse i SeierFitness er du altid velkommen til komme forbi os og får en rundvisning, så vi kan vise dig, hvad vi kan tilbyde – og så du kan få en fornemmelse af vores hyggelige center.

De bedste hilsner Mads Seier

Funktionel trænings område

 

Hele det funktionelle område i SeierFitness er spækket med det lækreste udstyr fra Eleiko. Lige fra rigs, kettlebells, håndvægte, GHD, bænke og stativer. Her er der rigeligt plads til, at du kan træne lige præcis den form for træning, som du holder af.

 

Motionsudstyr

 

Vores kredsløbsafdeling i SeierFitness er udrustet med løbebånd, crosstrainere, cykler,  BodyBikes, romaskine, thoraxtrainer og en stairmaster i høj kvalitet. Ved siden af kredsløbs området er der også rig mulighed for at lave udstrækning og core træning.

Fitnessmaskiner

 

Vores styrkemaskiner i SeierFitness er af mærket Gym80. Et lækkert mærke i høj kvalitet, som hjælper dig med at udføre øvelserne korrekt. Husk, du altid er velkommen til at få hjælp af vores personale i SeierFitness, til at indstille maskinerne korrekt.

 

Kæmpe sauna

 

I omklædningen i SeierFitness har vi lavet en kæmpestor fællessauna, som for nyligt er renoveret i sommeren 2022. Her kan du kan slappe af of komme helt ned i tempo. Vi afholder saunagus og du kan hoppe en tur direkte i det kolde havvand ved Pakhusene. Der er ligeledes behandlerrum hvor vores massører og fysioterapeuter holder til. Læs meget mere om vores vinterbadeklub her.

 

Parkering

 

Der er to timers gratis parkering i hele åbningstiden både i hverdage og i weekenden. Du er selv ansvarlig for at tjekke din bil ind på iPad’en i receptionen på 1. sal. Gør det som det første, så undgår du en bøde! Personalet kan hjælpe dig, hvis du er i tvivl.

Har du behov for længere parkering end 2 timer, da kan man henvende sig i receptionen og få 4 timers gratis parkering.

 

Åbningstider

 

Åbningstider i SeierFitness for medlemmer med armbånd

Mandag – søndag kl. 05.00-23.00

(Gælder alle dage)

 

Åbningstider i SeierFitness med bemanding

Mandag – torsdag kl. 06.30-21.00

Fredag kl. 06.30-17.00

Lørdag & søndag kl. 08.00-16.00

(Ændringer kan forekomme i forbindelse med helligdage – disse vil blive annonceret under nyheder samt på de sociale medier, f.eks. på vores Facebookside.)

 

Kontakt

 

Tlf.: +45 22 11 68 97
E-mail: pakhusene@seierfitness.dk
Adresse: Mariane Thomsens Gade 2F, 8000 Aarhus C