Cirkeltræning

Træningstendenser kommer og går, men cirkeltræningen, der skyllede ind over landet for år tilbage, har bidt sig grundigt fast. Det er der også god grund til, for det er en intet mindre end fantastisk træningsform. Cirkeltræning er en kombination af konditionstræning, styrketræning og udholdenhed.

Du træner ofte én øvelse intenst i 45 sekunder, bruger de næste 15 sekunder på at omstille dig til næste øvelse, som får de kommende 45 sekunder – og så fremdeles. Vi har gerne en 10-20 øvelser, der fordeler sig på hele kroppen, som vi skal igennem i vores cirkeltræning, og du skal regne med at være godt og grundigt brugt, når vi er færdige med timen.

Træningen for den travle

Der er mange fordele ved cirkeltræning, men den største er nok, at du på kort tid kan lave en effektiv træning. Den høje intensitet i intervallerne skal nemlig nok lynhurtigt få sveden til at springe frem på panden, og du vil opleve, at du kommer i markant bedre form.

Udover at forbrænde fedt og give dig bedre kondition har cirkeltræning også den klare fordel, at du kan øge din muskelmasse. Du vil også opleve, at du får mere styrke, som er gavnligt i din træning såvel som hverdag. Eksempelvis betyder en stærkere core, at der typisk er længere mellem rygsmerterne og de andre gener, der kan være forbundet med vores moderne, stillesiddende liv.

Cirkeltræning er også i et vist omfang sjovt og socialt. Træning på et hold er motiverende, da I er flere, der skal nå at klemme de sidste kræfter ud i øvelserne. Træningen er også individuelt tilpasset, så alle kan få noget ud af timen.

Intensiteten er nemlig helt og aldeles op til dig. Du bestemmer selv tempoet og mængden af vægt, du vil bruge i intervallerne, og vi vejleder dig gerne, så du skånsomt og effektivt får presset dig selv til det yderste.

I SeierFitness tilbyder vi cirkeltræning som holdtræning flere gange om ugen, og her træner vi hele kroppen grundigt igennem. Vi træner med dygtige instruktører, som både vejleder om øvelserne og styrer slagets gang, så I får det maksimale udbytte ud af indsatsen.

Kontakt os for at høre mere om cirkeltræning.