Krigertræning i SeierFitness

2015-12-30 08.16.47

Personlig træner, Aske Rask, har udviklet en unik træningsmetode, han kalder krigertræning. Det er en træningsform, der styrker kroppen og nervesystemets evne til at håndtere og præstere under stress. Her er åndedrættet helt centralt. Hvis du er god til at slappe af, kan du aktivt reducere stress. Et roligt åndedræt giver mere energi, og dermed kan du holde meget længere i din træning.

 

Lær at trække vejret rigtigt

  1. Læg hånden på maven og forestil dig, at det er en ballon. Træk vejret ind gennem næsen, så maven bliver stor. Pust ud gennem munden så den bliver flad igen.
  2. At trække vejret med maven kan være overraskende svært. Det hjælper at lægge et let pres på maven med hænderne. Maven skal være flad, når du puster ud.
  3. Har du brug for mere hjælp, kan du lægge dig på gulvet og lægge en vægt med 5-10 kg. på maven. Du skal bruge indåndingen til at presse vægten op igen.
  4. Når du har en god fornemmelse af, hvordan det føles at trække vejret med maven, kan du begynde af bevæge dig samtidigt.

 

Redskaber til at håndtere stress

I Krigertræningen får du et dybere kendskab til din krops reaktionsmønstre. Via forskellige øvelser og træningsmetoder får du redskaber til at håndtere stressede situationer på en konstruktiv måde.

Kroppen kan nemlig opleve fysisk træning som stress på lige fod med trafikkøer, for mange arbejdsopgaver, familieproblemer o. lign. Fordelen ved træning og fysisk udfoldelse er bare, at man mentalt er et helt andet sted og kan give slip på stressende tanker og uro. I krigertræningen introducerer vi ”stress” skridt for skridt, så du lærer at overføre principperne til din hverdag.

 

PS! Vi (krigere) træner hver fredag kl. 17-18 i SeierFitness, hvor kamptræning og personlig udvikling mødes. Du er også meget velkommen.

Kontakt Aske Rask for at høre mere.

aske@seierfitness.dk / 26786700