Henrik Graabæk

Henrik er certificeret personlig træner ved Fitness Institute. Han har en lang sportslig karriere bag sig indenfor bl.a. håndbold. Derudover dyrker han windsurfing, kitesurfing, MTB og golf.

Som personlig træner vil han gerne dele ud af den erfaring, især med styrketræning, som han har opnået igennem de sidste 30 år, hvor han har styrketrænet.

Henrik holder meget af simpel vægttræning og bygger som udgangspunkt træningen op omkring basisøvelser. Som personlig træner vil Henrik gerne hjælpe dig med at træne dig til gode resultater, hvilket hænger sammen med hård træning og sund kost.

Sideløbende med sit job som personlig træner uddanner Henrik sig til kostvejleder samt læser Human Resource Management på Ledelsesakademiet, hvilket giver ham mange værktøjer, som han kan bruge i jobbet som personlig træner.

Book tid til en gratis konsultation!

henrik@seierfitness.dk

+45 2824 1770

Uddannelser

  • Certificeret personlig træner
  • Certificeret fitnessinstruktør
  • Certificeret TRX Suspension Trainer
  • Kostvejleder fra Fitness Institute
Søren Schou
Specialtandlæge

Jeg har trænet sammen med Henrik en gang om ugen siden oktober 2015. Derudover træner jeg selv 1-2 gange om ugen. Inden jeg begyndte at træne med Henrik, havde jeg aldrig motioneret eller styrketrænet og havde dagligt ondt i nakke og skuldre pga. meget stillesiddende arbejde. Det har jeg aldrig mere. Henrik er på alle måder en fantastisk dygtig træner og utrolig behagelig person, som har hjulpet mig i gang med at træne, således at det er blevet en naturlig del af min hverdag, som jeg altid glæder mig til. Henrik har været rigtig god til at sammensætte et program til mig, som har taget udgangspunkt i, at jeg aldrig før har trænet. Endvidere er Henrik rigtig god til at presse mig løbende, således at jeg hele tiden bliver udfordret. Træningstimerne er altid udfordrende og præget af en rigtig god stemning takket være Henriks udtalte sans for rigtig god humor.

Hanne Blomstrøm

Jeg har haft Henrik som personlig træner siden februar 2015 og træner som udgangspunkt to gange om ugen. Henrik er en meget kompetent træner – både fagligt og personligt og er meget god til at tilpasse træningen, så jeg hele tiden oplever en positiv udvikling. Det er samtidig en stor fordel, at Henrik er empatisk og har god humor, så timen bliver sjov, selv om jeg bliver presset til at yde bare lidt mere. Han har god føling med, hvornår der ikke skal presses mere. Jeg er nået så vidt, at jeg glæder mig til træning!